Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP | Netvoice.gr
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
voip_pbx

 

Eπικοινωνία στην καλύτερη της μορφή ! Τηλεφωνικά Κέντρα IP PBX.

 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις με δεκαετή εμπειρία στο χώρο του voice over ip (VoIP).
 

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις υπάρχουσες ανάγκες επικοινωνίας, ενοποιώντας όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές με το τηλεφωνικό κέντρο (unified communications), με το οποίο η επιχείρηση να μπορεί να ανταπεξέλθει στίς προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου.

 

 

Απέραντη ευελιξία και δυνατότητες

 

Οι νέες τεχνολογίες στο χώρο των επικοινωνιών προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες και ευκολίες. Η ip based τηλεφωνία VoIP είναι η τεχνολογία μεταφοράς φωνής (και άλλων όπως fax) μέσα από ip πακέτα δεδομένων.

Τα τηλεφωνικά κέντρα VoIP βασίζονται στην ανοιχτή πλατφόρμα Asterisk υποστηρίζοντας όλα τα πρωτόκολλα μετάδοσης φωνής και  εικόνας που απαιτούν οι σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας.

unified-communication

 

Χρησιμοποιώντας το πρωτόκολο επικοινωνίας SIP βασισμένο σε linux based sip servers μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας χτίζοντας πολύπλοκα τηλεφωνικά κέντρα με μεγάλο αριθμό εσωτερικών γραμμών.

Η δομή του κέντρου περιλαμβάνει τον κεντρικό Asterisk Server και τερματικές συσκευές sip τηλεφώνων  όπου συνδέονται πάνω του.

 

 

 
 

exten-101-s2

 

pdf.pngPBX eXten Datasheet

. Μελέτη του χώρου εγκατάστασης

. Ολοκληρωμένη λύση τηλεφωνικού κέντρου VoIP

. Προμήθεια και διάθεση εξοπλισμού

. Ειδικές εφαρμογές - λύσεις - αυτοματισμοί

. Συμβουλές για μείωση κόστους τηλεφωνίας

. Σύνδεση τηλ.κέντρων VoIP με υποκαταστήματα επιχειρήσεων

. Εκπαίδευση προσωπικού

 

. SIP & IAX Trunking

. Virtual Cloud pbx's

. Virtual Faxing Solutions

. Virtual Cloud Conference Rooms

 

 

Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία VoIP   arr

            T48-Left-600
netvoice-q-a
 

qa

Ε: Γιατί να επιλέξω τηλεφωνικό κέντρο VoiP και όχι κάποιο ψηφιακό - υβριδικό ;

 

A: Στο τηλεφωνικό κέντρο VoIP έχουμε ευελιξία ώς πρός την υλοποίηση και την μετέπειτα αναβάθμιση εξωτερικών γραμμών και εσωτερικών συσκευών. 

Στα υβριδικά τηλεφωνικά κέντρα πρέπει να επιλέξουμε απο την αρχή τις ανάγκες μας για εξωτερικές γραμμές και εσωτερικά τηλέφωνα. Η μελλοντική αναβάθμιση έχει μεγάλο κόστος και σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι καν εφικτή.  

 

Ε: Από πόσες εσωτερικές συσκευές μπορώ να έχω IP τηλεφωνικό κέντρο ; 

 

A: Μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμα και με μία τηλεφωνική συσκευή. Σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και ανάλογα τις ανάγκες σας μπορείτε να προσθέτετε εσωτερικά τηλέφωνα χωρίς αλλαγή καλωδίωσης και κόστος αδειών.

 

Ε: Χρειάζομαι ξεχωριστή καλωδίωση για την εγκατάσταση του κέντρου ;

 

Α: Η συνδεσμολογία των IP τηλεφωνικών συσκευών πραγματοποιείται μέσω του ήδη υπάρχοντος τοπικού δυκτίου, έτσι έχουμε την ευελιξία από ένα καλώδιο δικτύου να έχουμε και τηλεφωνία και internet μειώνοντας σημαντικά το κόστος σε καινούργιες εγκαταστάσεις.

 

Ε: Πόσες εξωτερικές γραμμές μπορώ να έχω στό τηλεφωνικό κέντρο VoIP ;

 

A: Οι εξωτερικές γραμμές π.χ. ΟΤΕ συνδέονται στο τηλεφωνικό κέντρο με εσωτερικές κάρτες ή εξωτερικά gateways.

Υποστηρίζονται όλοι οι τύποι τηλεφωνικών γραμμών (PSTN,ISDN,PRI) με όποια διάταξη χρειαζόμαστε.

Στα τηλεφωνικά κέντρα VoIP έχουμε την δυνατότητα να έχουμε παρόχους μέσω internet αυξάνοντας νούμερα και κανάλια φωνής χώρις πάγια και λοιπές χρεώσεις.

 

Ε: Αν δεν έχω Internet θα έχω τηλέφωνο ;

 

Α: Όταν το τηλεφωνικό κέντρο έχει καλωδιακές γραμμές π.χ. ΟΤΕ δεν επηρεάζεται απο το internet, διακοπή στις τηλεπικοινωνίες μας θα έχουμε εαν βασιζόμαστε αποκλειστικά σε VoIP παροχους internet.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η Netvoice παρέχει εκτροπή της κλήσεις (Cloud Failοver Services) σε κάποιο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο μέχρι την επανασύνδεση του internet, οπότε και σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις δεν χάνετε καμία κλήση.  

 

E: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις παλιές αναλογικές συσκευές που έχω ;

 

Α: Ναι, μ ε εσωτερικές κάρτες FXS ή εξωτερικές συσκευές (gateways) που μετατρέπουν τα αναλογικά τηλέφωνα σε VoIP,  μπορούμε να έχουμε ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές και τις βασικές λειτουργίες του τηλεφωνικού κέντρου (transfer,voicemail,pickup κ.α.).

 

E: Μπορεί να γίνει διασύνδεση δύο ή περισσοτέρων σημείων για δωρεάν ομιλία μεταξύ υποκαταστημάτων ;

 

Α: Με τα τηλεφωνικά κέντρα VoIP η διασύνδεση μεταξύ των σημείων είναι εφικτή και δωρεάν, δεν χρειάζονται κάρτες ή μετατροπές στόν εξοπλισμό. Η κλήση πραγματοποιείτε με εσωτερική αρίθμηση μέσα από ασφαλή σύνδεση VPN μειώνοντας το κόστος επικοινωνίας στο ελάχιστο.

 

Ε: Για επικοινωνία μεταξύ σημείων πρέπει να έχω τηλεφωνικά κέντρα VoIP παντού ;

 

A: Όχι, όπου υπάρχει συνδεση με το internet μπορούμε να τοποθετήσουμε μία συσκευή VoIP και να συνδεθέι απομακρυσμένα στο τηλεφωνικό σας κέντρο. 

Για λόγους ασφάλειας του τηλεφωνικού κέντρου από κακόβουλες επιθέσεις, η Netvoice παρέχει σε όλους τους πελάτες της SBC Cloud VoIP Servers για σύνδεση απομακρυσμένων συσκευών (ip τηλέφωνα, smartphones).

our_works

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και fax server  στην εταιρία MobileHellas.

 

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου σε μεζονέτα στο Γκάζι.

 

Eγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου στην εταιρία Mac Collection.


Eγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου στην εταιρία VLP Hellas

 

Eγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου στη Σύρο για την εταιρία Petros Depolo - Travel & Tourism.

 

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου σε μεζονέτα στην βορειο-ανατολική Αττική με δυνατότητες τηλεδιάσκεψης.

arr
VoIP Tags
 AastraAndroidAsterisk AverCiscoclientseXten CyberData dect Fanvil IP Phones DigiumethernetFAXFirmware GrandstreamintercomIP PBXIP PhoneIP PhonesITEXPOmarketingNetworkingOverviewpagingPanasonicPattonPolycomPortsReleasesalesSangoma SIPSIP PhoneSNOMtrixboxtrixbox CEtrixbox proVideoVideo ConferencingVoIPVoIP EducationVoIP HardwareVoIP InterviewsVoIP NewsVoIP PhonesVoIP SoftwareVoIP SystemsWindows Wireless Yealink

 
 
 
 

Copyright © 2019 Netvoice.gr | All rights reserved.